Transportul 

In momentul in care coletul a fost expediat din depozitul Primobila vei primi un email de instiintare, iar in decurs de cateva zile vei fi contactat de curier (telefon/SMS) pentru livrarea coletului. În perioadele de vârf pentru cumpărături şi în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult.  
Livrarea este Gratuita pentru toate comenzile avand valoarea peste 999.99 RON*
Pentru comenzile plasate cu o valoare mai Mica de 1000 Ron se va percepe un Cost de transport de 60 RON.
**( Pentru localitățile aflate în afara razei de acoperire Fancourier se va percepe insa un cost de transport, cost calculat în funcție de numărul de kilometri suplimentari (1.3 lei/ kg). 
Transportul se efectuează la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul României.
Informaţii privind exercitarea dreptului de retur ( retragere)
Aveţi întotdeauna la dispoziţie 30 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. Primobila.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Returul

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului"
Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la firma Primobila.ro, Strada Humorului 86, comuna Scheia, judetul Suceava 727525, împreună cu Formularul de Retur completat. In cazul in care produsul care ajunge la noi prezita zgarieturi, folii de protectie lipsa, sigilii rupte, dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.
Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită.
Returnarea produselor se face însoțite de dovada de achiziție (factură fiscală, bon fiscal) și dacă este posibil cu ambalajul original (bine ambalate și protejate la transport). Dacă adresa de preluare se află în afara razei de acoperire FanCourier, se va percepe o taxă de kilometrii suplimentari, în valoare de 1,3 lei/km. Costul returului este gratuit 14 zile. 
Puteți completa formularul de retur și trimite către aceeași adresă de email: primobilia.ro@gmail.com. Descărcați formularul de retur aici https://cutt.ly/Sn4on9C
Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii prin transfer bancar. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate. Formularul pe care il punem la dispozitie este un model si nu este obligatoriu
Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.
Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online Primobila.ro

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing