Povestea noastră 

 

Primobila este un brand modern care importă și pune în vânzare produse de top de pe piața din România, dar și din străinătate: mobilă dormitor, mobilă copii, canapele extensibile, dormitoare, saltele, mobilă bucătărie, mobilier living, mese și scaune, măsuțe de cafea, fotolii.

Suntem pasionați de ceea ce facem! Suntem pasionați de țesături, de confort, de calitatea produsului final. De aceea produsul, pe care îl vei primi, întotdeauna va fi un produs lucrat cu atenție, confortabil pentru garanția confortului tău, așa cum meriți după o zi plină!

Colegii noștri sunt întotdeauna pregătiți, pentru a vă ajuta, să alegeți produsele, care vi se potrivesc cel mai bine!

De la bun început ne-am propus, să aducem un plus de confort și de frumusețe în spațiile pe care doriți să le amenajați. Fiecare client mulțumit reprezintă pentru noi un nou motiv de satisfacție.

Una dintre valorile noastre este respectul față de clienți, ceea ce justifică eforturile constante, pentru a onora încrederea pe care o investiți în noi. Punem foarte mare preț pe calitate, de aceea ne selectăm cu mare atenție produsele pe care le comercializăm.

Dăm dovadă de flexibilitate în ce privește abordarea proiectelor. Întrucât dorim ca fiecare client, să fie mulțumit de ceea ce realizăm, creăm piesele de mobilier în mod personalizat, după preferințele dumneavoastră, după bugetul pe care îl alocați proiectului, în funcție de spațiul pus la dispoziție.

Credem în inovație și dorim să oferim clienților noștri produse moderne și diferite, atât ca design, cât și ca standard de calitate a materialelor. Avem încredere în dezvoltarea companiei, suntem perseverenți și creăm produse pentru cei pretențioși.

Transportul pentru comenzile de pe site este Gratuit oriunde în Romania!

Magazine Primobila:

• Strada Humorului 86, comuna Scheia, judetul Suceava, incinta complexului Jumbo, cod postal 727525

Tel.: 0757273326 / 0770608721

• Strada Calea Unirii, Nr 27 C, Suceava, cod postal 720166, incinta complexului comercial Egros

Tel.:‭ 0771147270

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing